Residentie Cocoon II

Momenteel zijn wij druk bezig met de bouw van Residentie Cocoon II.

De appartementen zullen instapklaar zijn in het najaar van 2019. De foto’s afgebeeld zijn van Residentie Cocoon I. Residentie Cocoon II zal op exact dezelfde manier gebouwd worden.

Residentie Cocoon II is uitstekend gelegen en zeer gemakkelijk bereikbaar via diverse invalswegen. Op minder dan 10 minuten bereikt u het stadscentrum van Genk, Hasselt en Bilzen. Het project bevindt zich op een boogscheut van het Marktplein en de kerk. De openbare diensten, scholen, de middenstand- en horecazaken zijn allen te bereiken op wandelafstand.

In dit vervolgproject van Cocoon bieden wij 8 tweeslaapkamerappartementen te huur aan met elk een eigen autostaanplaats en een ruime tuin op het gelijkvloers of een groot terras op de eerste verdieping.

De appartementen worden volledig afgewerkt en zullen zeer degelijk en trendy ingericht worden. Het resultaat zal verbluffend zijn want elke vierkante meter wordt optimaal benut. De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 67 en 77 m2.

Aangezien elk appartement een privé inkom heeft en er geen gemeenschappelijke ruimten zijn in de residentie, wil dit zeggen dat er maandelijks geen gemeenschapskosten betaald dienen te worden.

U mag erop rekenen dat u zeer lage facturen voor verbruik van elektriciteit en verwarming zal ontvangen. Het gebouw voldoet immers aan de voorwaarden van een BEN woning (Bijna Energie Neutraal). De energie die nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Bij normaal verbruik van elektriciteit kan de kost nihil zijn, vermits elk appartement voorzien is van eigen zonnepanelen. De verwarmingskosten zullen zeer laag zijn doordat de appartementen extreem goed geďsoleerd zijn.

Wees er snel bij en aarzel niet om contact op te nemen!
Samen kunnen we de plannen van de appartementen doornemen en kan u nu al het appartement van uw dromen huren!

Beschikbaar vanaf 1/12/2019

Chaniz Gielen
chaniz@somvastgoed.be
+32 487 455 612
Type    Appartement

Bebouwing

Bebouwing Gesloten
Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 77 m˛
Verdieping 1
Aantal verdiepingen 1

Financiële info

Prijs € 779,00
Huurwaarborg € 2.397,00

Overige Info

Vrij op 01/12/2019
Tuinoppervlakte 27 m˛
Aantal parkeerplaatsen 1
Instapklaar Ja

Comfort

Keukentype Geďnstalleerd
Badkamer type Ingericht

Downloads

APP8.pdf
Pelserweg
3590 Diepenbeek